top of page

SCRIPTURE   MEDITATION  
 

Посилання та цитати для щоденних молитов покаяння


* Будь ласка, вважайте перше число нижче числом місяця.
* Будь ласка, використовуйте це як орієнтир під час молитви у відповідний день.
*Наведений нижче текст є відомою християнською цитатою.

1.  Я каюсь у офіційному релігійному житті, яке втратило свій ріст, зміни та пристрасть. Я каюсь у своїх діях, які підривають наше почуття єдності як пари.
• Немає нічого настільки дрібного, що ми не могли б довірити Богові, а також немає нічого такого великого, з чим Бог не міг би впоратися. Ми повинні мати смирення віри, щоб довірити все Богові. Кім Сок Нйон

2. Я каюсь у своєму непослуху, який перешкодив мені почути Боже Слово та втілити його в життя.
•Не моліться про легке життя, моліться про сильнішу людину. Не просіть про те, що вам підходить, радше просіть про силу, яка підходить для вашої роботи. Тоді замість того, щоб ваша робота стала дивом, дивом стане ваша впевненість. Ви будете вражені достатку, який прийшов до вас з Божої благодаті. пастор Брукс

3. Я каюся за те, що забув жити кожен день вірою і живу більш егоцентрично, ніж Бог. Я каюсь, що зосередився лише на собі, замість того, щоб звертати увагу на труднощі моїх дружини та чоловіка.
•Біблія жива і промовляє до мене. Біблія має ноги і йде за мною. У Біблії є руки, які хапають мене. Мартін Лютер

4. Я каюся в тому, що був зв’язаний пожадливістю плоті, пожадливістю очей і гордістю цього світу.
•Якщо ви не чули голосу Бога, який говорив вам не ставати місіонером, вам слід спробувати стати місіонером.

5. Я шкодую, що не можу завжди бути готовим відпочити і подякувати за всі мої молитви. Ми розкаюємося за те, що не виконали своїх ролей чоловіка і дружини і створили між нами стіни.
•Чекати на Бога – це не марнувати час.

6.  Я каюсь у тому, що був зв’язаний порівняльним мисленням замість дорогоцінного почуття самоповаги, яке приходить від того, що я дитя Бога.   
• Віра без любові копійки не варта. ​

7. Я каюсь у тому, що сказав «Ні» Божій волі та «Так» своїм власним думкам і бажанням. Я шкодую, що поклав надто великий тягар на свою дружину, не допомагаючи по дому та догляду за дітьми.
•Це важко? Якщо ти не ходиш сьогодні, ти повинен бігти завтра. Пуйоль

8. Я шкодую, що не зміг використати та розпорядитися часом, матеріалами, талантами та дарами, які Бог довірив мені згідно з Божою волею.
•Все, що ти присвятив Богові, було здобуто, а все, чого ти не зміг принести Богу, було втрачено.

9. Я каюсь у тому, що був занадто стурбований мирським успіхом, а не духовним. Шкодую, що не приділяла належної уваги вихідним і перервам чоловіка.
•Найкращий день у житті людини – це день, коли вона усвідомлює своє життєве призначення. Карл Хілті

10. Я каюся в тому, що захопився духовною гордістю та лінощами і став духовно млявим.
•Якщо розчистити каміння в струмку, струмок втратить свою пісню.

11. Як віруючий, я каюсь, що не свідчив і не проповідував і не усвідомлював їх важливості. Шкодую, що не змогла дати своїм дітям приклад єдності у вірі та житті.


• Оптимісти бачать можливість у труднощах, а песимісти бачать труднощі у можливостях. Черчилль

12. Я каюсь у тому, що критикував або скаржився на моїх братів і сестер, яких Бог любить, тому що вони відрізняються від мене.
• Турбота не може вирішити завтрашніх проблем. Це просто забирає сьогоднішню силу. Коритенбун

13. Як людина, яка відчула Боже прощення, я шкодую, що не змогла пробачити тих, кого Бог любив і прощав. Я каюсь у своєму гріху ухилення від батьківської відповідальності за благочестиве навчання та духовну зрілість моїх дітей.
• Використовувати час для Бога означає інвестувати у вічність.

14.     Я каюсь у тому, що діяв, ґрунтуючись на індивідуалізмі та егоїзмі, а не на розбудові громадських чеснот.
• Весь бур'ян гріха росте на полі гордості. Бакурлей

15. Я каюсь у тому, що жив у компромісах зі світом, не усвідомлюючи себе християнином. Я каюсь у своєму гріху, намагаючись виростити своїх дітей власною жадібністю та силою, а не ставити їх на коліна в молитві.
•Якщо ви вчинили гріх, у вас немає іншого вибору, як приховати його іншими гріхами. Сенека

16. Я шкодую, що не можу повністю віддати контроль над своїм життям Богові.
• Освіта без Біблії насправді може зробити з людей мудрих дияволів. лорд Веллінгтон

17. Ми каємось у гріхах поклоніння богам, відмінним від Бога, та ідолопоклонства, яке практикується в ім’я традиції та культури. Я шкодую, що не змогла виховати своїх дітей, щоб вони пізнали Бога і жили у вірі.
•Успіх не існує в Божій волі. У Божій волі немає провалу. К. С. Льюїс

18. Я шкодую, що не використовував свій розум і час для духовної діяльності, такої як читання Біблії та молитва.
• Навіть якщо згубиш шлях, не втрачай людей. Крім того, навіть якщо ви втратите когось, не втрачайте також Бога.

19. Я каюсь у своїй обмеженості, не приймаючи порад і порад моїх керівників і колег. Мені шкода, що я прищепив своїм дітям мирські цінності, які цінують хороші оцінки, гарну школу та хороше місце роботи, а не шанування та страх перед Богом.
•Місце без молитви – найкраще місце для роботи диявола.

20. Я каюсь у своєму гріху підпорядкування розпусній культурі, яка поширюється, як отруйні бур’яни, і не можу повністю відмовитися від неї. Мені шкода, що я не зміг заохотити своїх дітей мати віру та почуття виклику Божому баченню та мріям.
• Бути використаним важливіше, ніж успіх

21. Я шкодую, що не звернув уваги на маргіналізованих і вразливих. Мені шкода, що я не зміг заохотити своїх дітей мати віру та почуття виклику Божому баченню та мріям.
•Убий свою гордість, перш ніж вона вб'є тебе.

22.     Я розкаюся в наклепі на інших в ім’я анонімності та свободи слова. Я шкодую про свою байдужість до дітей, які страшенно страждають від шкільного насильства, самогубств і самотності.
• Ніколи не дурість викинути те, що не вічне і не може бути захищене, щоб отримати те, що вічне. Джим Елліотт

23. Я шкодую, що став послідовником мирської культури замість того, щоб бути гідним християнином.
• Страх Божий усуває страх людини. Вільям Гарнал

24. Я каюсь у своєму гріху бути байдужим до тенденцій неповаги до життя, таких як самогубство, знущання та наклепи. Мені шкода, що я не був чемним зі своєю дитиною і дозволяв їй робити те, що вона хоче.
•Якщо людина досягне успіху без молитви, то через це загине. чарльз сперджен

25. Каюсь у своїй байдужості до проблем насильства, гомосексуалізму та поганого суспільства.
•Ми народжені, щоб робити деякі речі, а не все. Генрі Девід Солоу

26 Мені шкода, що я міг би поділитися євангелією незалежно від того, був час чи ні, але я не зміг цього зробити.
•Якщо ти не відділишся від світу, то світ відлучить тебе від Бога. Wochmanni

27. Я також каюся за те, що не зміг з любов'ю розглянути біль оточуючих.
•Гроші – найкращий слуга і найгірший господар. Френсіс Бекон

28.  Я каюся в тому, що не брав участі в церковних заходах і служінні, і роблю це лише заради видимості.
•Якщо ваш гаманець не покається, справжнього каяття не буде. ​

29. Я каюсь у гріхах ганьби Божого імені та честі через брехню, прикидання, вчинки неправильних вчинків або спілкування з такими людьми.
• Розум, як свічка, а віра, як сонце.

30. Я шкодую, що не можу озирнутися на своїх бідних сусідів.
• Бог не допускає жодних проблем без конкретного плану, щоб отримати великі благословення з труднощів. Пітер Маршалл

bottom of page